YRITYS

Outoplan Oy

Suunnittelun joustava moniosaaja

Outoplan Oy:n liiketoiminta on aloitettu lokakuussa 2016 ja yrityksen kotipaikka on Outokumpu. Yrityksemme toiminta-ajatus on olla valtakunnallisesti teknisiä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja tuottava insinööritoimisto. Tavoitteenamme on edistää asiakaskuntamme tuotantotekniikan ja tuotteiden jatkuvaa teknistä ja laadullista kehittämistä kilpailukykyiseksi ja heidän menestystekijöitään tukevaksi.

Yrityksemme osaaminen kattaa kaikki suunnitteluprojektin vaiheet, olemme laajan palvelun ja ammattitaitoisen suunnittelun edelläkävijäorganisaatio.

Toimimme avoimesti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti.

Monipuoliset palvelut

Palveluihimme kuuluvat tällä hetkellä mekaniikka-, laitos-, sähkö-, automaatio-, rakenne-, hydrauliikka- ja instrumentointisuunnittelu, lujuuslaskenta, tekninen dokumentointi, sekä projektinhallinta, asennustenvalvonta ja käyttöönotto. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaitoisen henkilökunnan ja laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla. Yhteistyökumppaneidemme tuella vahvistamme osaamistamme, ja teemme palveluiden käytön helpoksi asiakkaillemme.

Toiminta-alueemme

Pitkä kokemus alalta, laaja asiakaskuntamme ja useat toimialueet antavat hyvän valmiuden projektien vaatimuksiin ja tarpeisiin. Tarjoamme palveluja teollisuudelle, julkiselle sektorille sekä yksityisille henkilöille. Toimimme seuraavilla teollisuuden aloilla: teknologiateollisuus, metsä- ja paperiteollisuus, energia- ja voimalaitosteollisuus, kemian- ja petrokemianteollisuus, kaivosteollisuus, elintarviketeollisuus ja julkiset yhteisöt. Tarjoamme suunnittelu- ja asiantuntijapalvelujamme valtakunnallisesti, toiminta-alueena on koko Suomi.

Etätyö

Palvelemme asiakkaitamme sijainnista riippumatta kehittämiemme etätyöratkaisujen avulla. Yrityksemme suunnitteluympäristö ja järjestelmät mahdollistavat työskentelyn asiakkaan toimitiloissa, toiselta paikkakunnalta, kotoa tai toisesta maasta. Yrityksemme kehittää ja ylläpitää sellaista laitteisto- ja ohjelmistokantaa, joka vastaa asiakkaidemme sekä työntekijöidemme vaatimuksia ja luo mahdollisuuksia kustannustehokkaisiin toimintamalleihin ja palveluratkaisuihin.

Tietosuoja

Yrityksemme toimii yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti (GDPR eli General Data Protection Regulation). Tietoturvakäytännöistämme vastaa tietosuojaryhmä.