MEKANIIKKASUUNNITTELU

Mekaniikkasuunnittelu – joustavaa ja ratkaisukeskeistä asiantuntijapalvelua konesuunnittelu- ja laitesuunnitteluprojekteihin

Mekaniikkasuunnittelussa meillä on monipuolinen ja vahva osaaminen koneiden ja laitteiden tuotekehityksestä sekä ylläpitosuunnittelusta. Meiltä löytyy kokemusta mm. työkone- ja ajoneuvosuunnittelusta, kuljetinjärjestelmistä, kappaleenkäsittelylaitteista sekä hienomekaanisista mittalaitteista. Teemme yksittäisiä projekteja sekä pitkäkestoisia ja laajoja tuotteistamiseen ja lopulta ylläpitoon jatkuvia toimeksiantoja. Työskentelemme joko suoraan asiakkaamme järjestelmiin, tai voimme hoitaa tuotetiedonhallinnan omilla järjestelmillämme. Kun tarvitset luotettavaa ja ammattimaista mekaniikkasuunnittelua, ota yhteyttä!

Muutamia osa-alueita:

  • Koneiden ja laitteiden 3D-suunnittelu
  • Ohutlevysuunnittelu
  • Sylintereiden suunnittelu
  • Modulointi
  • Nimike-/tuotetiedon hallinta
  • Dokumentointi
  • PDM-järjestelmän määrittelyt
Mekaniikkasuunnittelu, Insinööritoimisto Outoplan, 1
Pekka-Vihonen-Tuote-ja-kehitysjohtaja-KT-Shelter-Oy

Yhteistyökumppanimme Outoplan Oy on ollut vahvasti mukana kehittämässä KT-Shelter Oy:n uudenlaista helikopteri- ja hävittäjäkäyttöön kehitettyä sääsuojaa. Joustava, asiantunteva ja ratkaisukeskeinen yhteistyö mekaniikan, lujuuslaskennan ja sähkösuunnittelun osa-alueilla on tukenut tuotteen kehitystä kansainvälisille markkinoille ja Suomen puolustusvoimille. Outoplan Oy on onnistunut kokoamaan ympärilleen laajan asiantuntijaverkoston, joka lisää selvästi yrityksen kilpailukykyä markkinoilla. Suosittelemme Outoplan Oy:tä yhteistyökumppaniksi haastaviin tuotekehitysprojekteihin.

Pekka Vihonen, Tuote- ja kehitysjohtaja, KT-Shelter Oy

ASIANTUNTIJAMME

Teemu Laasonen
Mekaniikkasuunnittelu ja tuotekehitys

Vankka ja laaja-alainen kokemus mekaanisten laitteiden toiminnasta ja suunnittelusta sekä kokonaisvaltainen näkemys tarvittavista oheislaitteistoista. Ammattitaitoinen toteutus yksittäisen pienen laitteen suunnittelusta isojen tehdas-layouttien suunnitteluun. Pääasiallinen työkalu 3D-suunnittelu SolidWorks-ohjelmistolla.

Puh. 040 0572964
teemu.laasonen@outoplan.fi

YHTEYDENOTTO

Ota yhteyttä, niin ratkaistaan ongelmasi