MEKANIIKKASUUNNITTELU

Joustavaa ja ratkaisukeskeistä asiantuntijapalvelua konesuunnittelu ja laitesuunnittelu -projekteihin

Meillä on monipuolinen ja vahva osaaminen koneiden ja laitteiden tuotekehityksestä sekä ylläpitosuunnittelusta. Meiltä löytyy kokemusta mm. työkone- ja ajoneuvosuunnittelusta, kuljetinjärjestelmistä, kappaleenkäsittelylaitteista sekä hienomekaanisista mittalaitteista. Teemme yksittäisiä projekteja sekä pitkäkestoisia ja laajoja tuotteistamiseen ja lopulta ylläpitoon jatkuvia toimeksiantoja. Työskentelemme joko suoraan asiakkaamme järjestelmiin, tai voimme hoitaa tuotetiedonhallinnan omilla järjestelmillämme.

Muutamia osa-alueita:

  • Koneiden ja laitteiden 3D-suunnittelu
  • Ohutlevysuunnittelu
  • Sylintereiden suunnittelu
  • Modulointi
  • Nimike-/tuotetiedon hallinta
  • Dokumentointi
  • PDM-järjestelmän määrittelyt
Pekka-Vihonen-Tuote-ja-kehitysjohtaja-KT-Shelter-Oy

Yhteistyökumppanimme Outoplan Oy on ollut vahvasti mukana kehittämässä KT-Shelter Oy:n uudenlaista helikopteri- ja hävittäjäkäyttöön kehitettyä sääsuojaa. Joustava, asiantunteva ja ratkaisukeskeinen yhteistyö mekaniikan, lujuuslaskennan ja sähkösuunnittelun osa-alueilla on tukenut tuotteen kehitystä kansainvälisille markkinoille ja Suomen puolustusvoimille. Outoplan Oy on onnistunut kokoamaan ympärilleen laajan asiantuntijaverkoston, joka lisää selvästi yrityksen kilpailukykyä markkinoilla. Suosittelemme Outoplan Oy:tä yhteistyökumppaniksi haastaviin tuotekehitysprojekteihin.

Pekka Vihonen, Tuote- ja kehitysjohtaja, KT-Shelter Oy

ASIANTUNTIJAMME

Teemu Laasonen
Mekaniikkasuunnittelu ja tuotekehitys

Vankka ja laaja-alainen kokemus mekaanisten laitteiden toiminnasta ja suunnittelusta sekä kokonaisvaltainen näkemys tarvittavista oheislaitteistoista. Ammattitaitoinen toteutus yksittäisen pienen laitteen suunnittelusta isojen tehdas-layouttien suunnitteluun. Pääasiallinen työkalu 3D-suunnittelu SolidWorks-ohjelmistolla.

Puh. 040 0572964
teemu.laasonen@outoplan.fi

YHTEYDENOTTO

Ota yhteyttä, niin ratkaistaan ongelmasi