AVOIMET TYÖPAIKAT

Henkilöstökyselymme mukaan meillä on joustava työskentelykulttuuri, vapaa ilmapiiri ja ammattitaitoiset työkaverit.

Haluatko mukaan kasvavaan joukkoomme?

Tarjoamme kehittyvän ja monipuolisen työympäristön, mahdollisuuden oppia uutta, mukavat työkaverit, joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkkauksen. Etätyöskentelyllä mahdollistamme joustavan toimintaympäristön työntekijöillemme.

Haemme lisää osaajia

Olemme kiinnostuneita uusista osaajista, laita vapaamuotoinen hakemuksesi tulemaan sähköpostilla osoitteeseen mikko.piiroinen@outoplan.fi

________________________________________________________

Haemme kasvavaan tiimiimme MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA Joensuun tai Kuopion toimistollemme.

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI) sekä yli viiden vuoden työkokemusta kone- ja laitesuunnitteluprojekteista ja jonkin 3D-ohjelmiston (Solidworks, Vertex, Catia) hyvää hallintaa.

Työ vaatii tiimityöskentelytaitoja ja myös omatoimista työskentelyä asiakasrajapinnassa. Omatoimisuus, ongelmanratkaisukyky ja kehittämishaluinen asenne ovat edellytys onnistumiselle työssä. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme vastuullisen, joustavan ja asiantuntevan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtehtävät ovat monipuolisia, asiakaskuntamme on laaja ja työtehtävissä on mahdollisuus kehittyä. Työskentely on mahdollista toteuttaa osittain etätyönä.

Työpaikka täytetään sopiva hakijan löydyttyä. Hakuaika voimassa 20.1.2022 asti.

Hakemukset palkkatoiveineen ja lisätiedot:

Mikko Piiroinen, toimitusjohtaja, puh. 0400-492940  mikko.piiroinen@outoplan.fi

________________________________________________________

Outoplanin henkilöstöä ja TYKY-toimintaa