TEKNINEN DOKUMENTOINTI

Meillä on vahva osaaminen koneiden ja laitteiden vaatimista teknisistä dokumenteista. Kauttamme onnistuu laitteiden käyttöohje- ja varaosakirjat sekä laitteistojen asennusohjeet. Teemme kokonaisuuksien riskianalyyseja ja koostamme CE-merkinnän vaatimat dokumentit selkeäksi kokonaisuudeksi.

CE-MERKINTÄ

Koneiden ja koneyhdistelmien CE-merkintä on valmistajan antama vakuutus tuotteen vaatimustenmukaisuudesta. Mikäli olet valmistanut koneen tai olet tuomassa markkinoille konetta, josta puuttuu CE-merkintä, voimme olla tukenasi varmistamassa, että tuote täyttää kaikki vaatimukset, joita EU:n direktiivit ja asetukset asettavat sille.

Outoplan tekninen dokumentointi

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET

Tarvittaessa voimme konsultoida jo koneen suunnitteluvaiheessa tai tehdä osia teknisestä tiedostosta, kuten käyttöohjekirjoja tai riskienarviointeja. Kaikki koneturvallisuuteen liittyvät dokumentit voidaan toimittaa suomen- tai englannin kiellä.

LAITE- JA KONERISKIARVIO

Etsimme tuotteeseesi liittyvät direktiivit, asetukset ja standardit. Näiden pohjalta laadimme tuotteenne tarvitseman teknisen dokumentaation. Mikäli tuotteenne tarvitsee testausta tai ilmoitetun laitoksen hyväksynnän voimme, etsiä teille sopivan testauslaitoksen.

Valmiin teknisen tiedoston ollessa valmis voitte hyville mielin täyttää vaatimustenmukaisuusvakuutuksen ja kiinnittää CE-merkinnän tuotteeseen.

Outoplan tekninen dokumentointi

ASIANTUNTIJAMME

Harri Silvola
Kone- ja laitossuunnittelu, tekninen dokumentointi

Laaja tuntemus konedirektiivistä ja siihen liittyvistä harmonisoiduista standardeista. Monipuolinen kokemus koneen turvallisuuden arvioinnista, vaadittavien standardien ja direktiivien etsinnästä, sekä soveltamisesta. Kattava kokemus vaatimusten mukaisten dokumenttien laadinnasta.

Puh. 040 1535 727
harri.silvola@outoplan.fi

YHTEYDENOTTO

Ota yhteyttä, niin ratkaistaan ongelmasi