Kaikki palvelut esisuunnittelusta käyttöönottoon

Olemme ennenkin suunnitelleet sellaista, jota ei ole ennen suunniteltu. Olemme kumppanisi tuotekehityksessä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Miksi ostaisin esisuunnittelun
projektilleni?

Olemme ennenkin suunnitelleet sellaista,
j
ota ei ole ennen suunniteltu

Esisuunnittelu tarjoaa mahdollisuuden säästää kustannuksissa projektin toteutusvaiheessa. Saat asiantuntijan näkemyksen teknisestä toteutuksesta ja kustannusarviosta pohjaksi onnistuneelle projektille. Tekninen ja taloudellinen onnistuminen on meille tärkeää, lue aiheesta lisää esisuunnittelu sivulta.

Teknisen suunnittelun ammattilainen palveluksessanne

Tarjoamme suunnittelu- ja asiantuntijapalvelujamme valtakunnallisesti. Pitkä kokemus, laaja asiakaskunta ja useat toimialueet ovat kasvattaneet tietämystämme laaja-alaisesti tekniikan alalta.

Ratkaisukeskeistä asiantuntijapalvelua
kone- ja laitesuunnittelu -projekteihin

Lujuuslaskentaa, värähdystarkasteluja
sekä FEM-analyysejä

Laitossuunnittelun asiantuntija

Tarjoamme käyttöösi hyvällä asenteella työskentelevän, moderneja työtapoja hyödyntävän ja motivoituneen asiantuntijatiimin. Vahva tekninen osaaminen ja ammatillinen koulutus, yhdistettynä monipuoliseen tekniseen kokemukseen takaavat sinulle hyvän laadukkaan lopputuloksen.

Laadukkaat palvelut

Palvelumme ja työmme tulosten tekninen sekä toiminnallinen laatu on meille tärkeää.  Laatutyön avulla projektien kulku on johdonmukaista ja resurssien käyttö on tehokasta.

Teollisuusautomaatio, instrumentointi ja ohjausjärjestelmät

Teollisuuden ja työkoneiden hydrauliikkajärjestelmien mitoituksesta
komponenttien suunnitteluun

Sähkösuunnittelua teollisuuteen,
laitoksiin ja työkoneisiin

Toimintamme perustan luo ammattitaitoinen henkilökuntamme, vastuulliset palvelut, laajat yhteistyöverkostot sekä jatkuva palveluidemme kehittäminen. Tällaisella toiminnalla tähtäämme aina korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Joustavat kokonaisvaltaiset palveluratkaisut

Meillä on kokemusta teknologiateollisuuden, metsä- ja paperiteollisuuden, energia- ja voimalaitosteollisuuden, kemian- ja petro-kemianteollisuuden, kaivosteollisuuden, elintarviketeollisuuden ja biotekniikan alalta. Tämän myötä meidän on helppo hypätä mukaan projektiin kuin projektiin, alasta riippumatta.

Ammattitaitoinen asennusvalvonta ja
tukipalvelut projekteihin

Puuttuuko projektiltasi projektinhallinta,
projektipäällikkö tai piällysmies?

CE-merkintä, asennus- ja käyttöohjeet
ja laite- ja koneriskiarviot

Tarjoamme joustavasti monipuolisia palveluja ja asiantuntijuutta teollisuudelle, julkiselle sektorille sekä yksityisille henkilöille.Olemme myös olleet mukana useissa kansainvälisissä projekteissa, jotka ovat johdattaneet meidät ulkomaan komennuksille muun muassa projektinhoito ja asennusvalvontatehtäviin.

Lisäpalvelut

Palvelumme on täysin räätälöitävissä, joten otathan yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Laaja-alaisen ammattitaidon sekä kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme suunnittelutöiden lisäksi toteuttamaan myös muut projektien oheispalvelut, kuten tarjouskyselyt, markkinointitutkimukset ja myynnin.