TUOTEKEHITYS

Olemme ennenkin suunnitelleet sellaista, jota ei ole ennen suunniteltu

Se voi olla suuri teollisuuden laitekokonaisuus, järjestelmä tai aivan pieni yksinkertainen osa. Meidän avullamme saat ideastasi suunnitelmat toteutusta varten. Esimerkiksi ideasi 3D-mallin kautta valmistuskuviksi. Palvelumme kattavat kaikki vaiheet esisuunnittelusta käyttöönottoon, ratkaisut ammattitaidolla ja asiantuntevasti oudompinkiin ongelmiin.

Tuotekehitysprojektit

Meillä on vahva kokemus tuotekehitysprojekteista, joissa haastamme teitä löytämällä tuotteiden todelliset ongelmakohdat. Oikeilla ratkaisuilla autamme teitä kehittämään onnistuneita tuotteita, olipa kyseessä yksinkertainen, monimutkainen, uusi tai vanha tuote. Ota rohkeasti yhteyttä, etsitään teille paras ratkaisu yhdessä!

Teknisen suunnittelun ammattilainen palveluksessanne

Tavoitteenamme on edistää asiakaskuntamme tuotantotekniikan ja tuotteiden jatkuvaa teknistä ja laadullista kehittämistä kilpailukykyä ja menestystekijöitä tukevaksi. Toimimme avoimesti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti.

Outoplan - Tuotekehitys

ASIANTUNTIJAMME

Teemu Laasonen
Mekaniikkasuunnittelu ja tuotekehitys

Vankka ja laaja-alainen kokemus mekaanisten laitteiden toiminnasta ja suunnittelusta sekä kokonaisvaltainen näkemys tarvittavista oheislaitteistoista. Ammattitaitoinen toteutus yksittäisen pienen laitteen suunnittelusta isojen tehdas-layouttien suunnitteluun. Pääasiallinen työkalu 3D-suunnittelu SolidWorks-ohjelmistolla.

Puh. 040 0572964
teemu.laasonen@outoplan.fi

YHTEYDENOTTO

Ota yhteyttä, niin ratkaistaan ongelmasi