Kaikki palvelut esisuunnittelusta käyttöönottoon

Olemme ennenkin suunnitelleet sellaista, jota ei ole ennen suunniteltu. Olemme kumppanisi tuotekehityksessä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Esisuunnittelu tarjoaa mahdollisuuden säästää kustannuksissa projektin toteutusvaiheessa. Saat asiantuntijan näkemyksen teknisestä toteutuksesta ja kustannusarviosta pohjaksi onnistuneelle projektille. Tekninen ja taloudellinen onnistuminen on meille tärkeää.

ESISUUNNITTELU

Miksi ostaisin esisuunnittelun
projektilleni?

TUOTEKEHITYS

Olemme ennenkin suunnitelleet sellaista,
j
ota ei ole ennen suunniteltu

Teknisen suunnittelun ammattilainen palveluksessanne

Tarjoamme käyttöösi hyvällä asenteella työskentelevän, moderneja työtapoja hyödyntävän ja motivoituneen asiantuntijatiimin. Vahva tekninen osaaminen ja ammatillinen koulutus, yhdistettynä monipuoliseen tekniseen kokemukseen takaavat sinulle hyvän laadukkaan lopputuloksen.

Tarjoamme suunnittelu- ja asiantuntijapalvelujamme valtakunnallisesti. Pitkä kokemus, laaja asiakaskunta ja useat toimialueet ovat kasvattaneet tietämystämme laaja-alaisesti tekniikan alalta.

MEKANIIKKASUUNNITTELU

Ratkaisukeskeistä asiantuntijapalvelua
kone- ja laitesuunnittelu -projekteihin

LUJUUSLASKENTA

Lujuuslaskentaa, värähdystarkasteluja
sekä FEM-analyysejä

LAITOSSUUNNITTELU

Laitossuunnittelun asiantuntija

Laadukkaat palvelut

Palvelumme ja työmme tulosten tekninen sekä toiminnallinen laatu on meille tärkeää. Toimintamme perustan luo ammattitaitoinen henkilökuntamme, vastuulliset palvelut, laajat yhteistyöverkostot sekä jatkuva palveluidemme kehittäminen. Laatutyön avulla projektien kulku on johdonmukaista ja resurssien käyttö on tehokasta. Tällaisella toiminnalla tähtäämme aina korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

AUTOMAATIOSUUNNITTELU

Teollisuusautomaatio, instrumentointi ja ohjausjärjestelmät

HYDRAULIIKKASUUNNITTELU

Teollisuuden ja työkoneiden hydrauliikkajärjestelmien mitoituksesta
komponenttien suunnitteluun

SÄHKÖSUUNNITTELU

Sähkösuunnittelua teollisuuteen,
laitoksiin ja työkoneisiin

Joustavat kokonaisvaltaiset palveluratkaisut

Tarjoamme joustavasti monipuolisia palveluja ja asiantuntijuutta teollisuudelle, julkiselle sektorille sekä yksityisille henkilöille. Kokemusta meillä on teknologiateollisuuden, metsä- ja paperiteollisuuden, energia- ja voimalaitosteollisuuden, kemian- ja petrokemianteollisuuden, kaivosteollisuuden, elintarviketeollisuuden ja biotekniikan alalta. Tämän myötä meidän on helppo hypätä mukaan projektiin kuin projektiin, alasta riippumatta.

Olemme myös olleet mukana useissa kansainvälisissä projekteissa, jotka ovat johdattaneet meidät ulkomaan komennuksille muun muassa projektinhoito ja asennusvalvontatehtäviin.

ASENNUSVALVONTA

Ammattitaitoinen asennusvalvonta ja
tukipalvelut projekteihin

PROJEKTINHALLINTA

Puuttuuko projektiltasi projektinhallinta,
projektipäällikkö tai piällysmies?

TEKNINEN DOKUMENTOINTI

CE-merkintä, asennus- ja käyttöohjeet
ja laite- ja koneriskiarviot

Lisäpalvelut

Laaja-alaisen ammattitaidon sekä kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme suunnittelutöiden lisäksi toteuttamaan myös muut projektien oheispalvelut, kuten tarjouskyselyt, markkinointitutkimukset ja myynnin. Palvelumme on täysin räätälöitävissä, joten otathan yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.